به گزارش پایگاه اطلاعرسانی نفتخیز، مدیرعامل مناطق نفتخیز جنوب در جلسه شورای امر به معروف که روز دوشنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۱ برگزار شد با بیان اینکه ما با تقابل و مرزبندی های بی مبنا مخالفیم، ولی با بی تفاوتی و بی مسئولیتی نیز موافق نیستیم گفت: امر به معروف و نهی از منکر یکی از فرایض الهی است که اجرای تمام فرایض دیگر به آن بستگی دارد.
علیرضا دانشی با اشاره به اینکه در آیات و روایات فراوانی به مسئله امر به معروف و نهی از منکر اشاره شده است، افزود: به حدی این فریضه در اسلام اهمیت دارد که خداوند در آیه ۷۹ سوره مائده، ترککنندگان امر به معروف و نهی از منکر را مورد لعن خود قرار می دهد.
وی ادامه داد: با برگزاری جلسات پیوسته در این خصوص و برنامهریزی هدفمند بایستی همه ما در جهت پاسداشت این واجب الهی تلاش کنیم و در اجرای صحیح آن منفعل و بی تفاوت نباشیم.
رئیس شورای امر به معروف و نهی از منکر شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب تصریح کرد:بنظر من بی مسئولیتی و عدم دلسوزی برای پیشرفت سازمان، بی توجهی به خواسته های نیروی انسانی،تضعیف کرامت انسانی و اخلاق اجتماعی در محیط کار و هدررفت سرمایه ها از مصادیق منکر، و حفظ اموال بیت المال و بکارگیری موثر، تکریم کارگران و بانوان و بازنشتگان و فرهیختگان و حساسیت نسبت بروز فساد در سازمان از مصادیق معروف محسوب می شوند.
مجموعه های فرهنگی در مناطق نفتخیز جنوب بایستی با تدوین پیوست فرهنگی و برنامه های فکورانه، حرکت های فرهنگی جدیدی را خلق کنند.
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب در پایان با تاکید بر لزوم داشتن همگرایی فکری برای تحقق امر به معروف و نهی از منکر گفت: هدف نهایی انجام این فریضه برگشت انسان به سمت خدا و بازگشت به فضائل اخلاقی است.
در این جلسه که با حضور فرمانده حوزه مقاومت بسیج شهید تندگویان (وزارت نفت-جنوب)، قائم مقام مدیرعامل، رئیس روابط عمومی، رئیس دفتر مدیرعامل، رئیس حراست و دبیر شورای امر به معروف و نهی از منکر مناطق نفتخیز جنوب برگزار شد، حاضرین درخصوص مهمترین اقدامات عملی در این خصوص به بحث و تبادل نظر پرداختند.
جدی گرفتن مقوله آموزش و فرهنگ سازی کارکنان، شناسایی مصداق های امر به معروف و نهی از منکر در صنعت نفت، استفاده از مکانیزم های تشویقی، توجه به خواسته های کارکنان، استفاده از شخصیت های کاریزماتیک پدرانه و مادرانه برای جذب حداکثری، معرفت افزایی مستمر، برگزاری محافل و نشست های تخصصی و شکل گیری تجمع زنان مذهبی در صنعت نفت، اجرای صحیح قوانین و مقررات، اقناع گری و تقسیم بندی فعالیت های هرمجموعه از جمله مباحث مطرح شده برای تحقق این فریضه در صنعت نفت بود که از سوی حاضران در جلسه بیان شد.