این اجلاس یک روزه با حضور مدیرعامل سازمان و جمعی از مدیران ستادی و روسای مناطق با محوریت اصلی چالش های نظام ارجاع ، اعزام و پرداخت فرانشیز خدمات ، شیوه نامه روش های ثبت خدمات بهداشتی و درمانی ، ثبت بیماران موارد خاص ، تولید صورت حساب ، مدیریت مصرف و احصاء درآمد و بروز رسانی تعرفه ها ، ارائه پیشنهادات مدیریت نیروهای غیر رسمی با توجه به نظام جدید پرداخت کارانه و ارائه گزارش بهره وری ، بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد برگزار شد.
دکتر سید مهدی هاشمی مدیر عامل سازمان در ابتدا با تاکید بر افزایش میزان رضایتمندی جمعیت تحت پوشش صنعت نفت گفت : این اجلاس به عنوان شورای تخصصی سازمان باید با بررسی دقیق و ریزبینانه ابهامات دستورالعملها و مقررات جاری سازمان را رفع و به تدوین و یا بازنگری برخی دستورالعمل های اجرایی بپردازد ؛ تا فرآیند خدمت رسانی به جمعیت تحت پوشش صنعت نفت تسهیل یابد.
وی تصریح کرد: در حوزه سلامت ، بیمار محوری در اولویت بوده و تکریم ارباب رجوع از جمله وظایف ذاتی همه واحدها در بهداشت و درمان صنعت نفت است.
رئیس بهداشت و درمان صنعت نفت اهواز با اشاره به اینکه بیمارستان بزرگ اهواز به عنوان یک مرکز عملیاتی و پشتیبان صنعت در جنوب است گفت : از جمله اصلیترین اولویت ها در پشتیبانی از صنعت ، ایجاد اورژانس پیش بیمارستانی در صنعت نفت جنوب با همه ی ملزومات مورد نیاز آن از جمله اتوبوس-آمبولانس ، آمبولانسهای مجهز و نیروی متخصص ، استفاده از ظرفیت پد فرود بالگرد در بیمارستان ، ایجاد مرکز سوختگی و بخش رادیوتراپی در راستای خدمت رسانی صنعت نفت به مردم استان خوزستان و عمل به مسئولیت های اجتماعی است ، شیوع بیماری کرونا به ما نشان داد که زیر ساخت های درمانی در بهداشت و درمان های صنعت نفت جنوب نیازمند تقویت ، تجهیز و بهروزرسانی است .
دکتر سید محمدرضا موالیزاده مشاور مدیر عامل در امور فرهنگی و مسئولیتهای اجتماعی بر تقویت سرمایه اجتماعی و معنوی در جهت ارتقاء شرایط فرهنگی در مناطق سازمان تاکید و افزود : عمل به مسئولیتهای اجتماعی در مناطق بهداشت و درمان صنعت نفت موجب کاهش میزان آسیب های اجتماعی در مناطق پیرامونی خواهد شد .
در ادامه نشست دکتر طاهره جعفری عضو هیئت مدیره سازمان به تشریح دستورالعملهای جدید سازمان در خصوص بیمه گری در بیماران موارد خاص و صعب العلاج با توجه به بند ن تبصره ۱۷ قانون بودجه امسال پرداخت و تغییرات جدید در نحوه ثبت خدمات مورد ارائه به این بیماران را بیان کرد و در خصوص پرداخت هزینه های درمانی ایثارگران نیز توضیحاتی را ارائه کرد.
مهندس علیرضا بیگدلی مدیر منابع انسانی سازمان نیز با تاکید بر تقویت ارتباط روسای مناطق بهداشت و درمان با مدیران و روسای مجموعه ها و شرکتهای تابعه وزارت نفت در مناطق گفت : ادبیات حوزه ی بهداشت و درمان با ادبیات حوزه صنعت متفاوت است و اقدامات خوب و تاثیرگذاری که در سالهای اخیر در جهت افزایش رضایتمندی و تسهیل فرآیندها در سازمان بهداشت و درمان صورت گرفته باید به صورت شفاف، دقیق و با زبانی شیوا و گویا برای شاغلین ، بازنشستگان و خانواده های ایشان تشریح شود و اطلاع رسانی به شکل مناسبی صورت گیرد.
دکتر رضا شهرامی سرپرست مدیریت درمان سازمان ، با تشریح فصل ۱۰ مجموعه مقررات اداری و استخدامی کارمندان وزارت نفت و دستورالعمل های داخلی سازمان بهداشت و درمان، به بیان چالشهای مناطق سازمان در اعزام بیماران پرداخت و سپس اصلاح فرآیند اعزام بیماران در مناطق مختلف سازمان با توجه به شرایط خاص هر منطقه توسط مدیران و روسای مناطق مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
دکتر حمیدرضا رضایوف سرپرست مدیریت درمان غیر مستقیم و امور بیمه ای سازمان نیز به تشریح چالش های مناطق بهداشت و درمان در امور ارجاع بیماران پرداخت که در ادامه روسای مناطق نیز مشکلات نرم افزار اسناد پزشکی و لزوم ارتقاء آن ، نسخه نویسی الکترونیک در مراکز طرف قرارداد و لزوم پیوستن سازمان به آن ، نحوه پرداخت فرانشیز در شرایط مختلف ، تعیین تکلیف فرزندان غیر تحت تکفل ذکور بالای ۲۲ سال و افزایش نظارت بر واحدهای درمان غیر مستقیم را مورد بحث و بررسی قرار دادند.
دکتر غلامرضا پیوندی سرپرست مدیریت بهداشت و HSE سازمان به بیان چالش های مناطق سازمان در شیوه ثبت خدمات بهداشتی درمانی و استانداردسازی و یکپارچهسازی تولید صورت حساب در تمامی مناطق پرداخت.
مهندس رضا تیرگر سرپرست مدیریت برنامه ریزی سازمان ضمن تشریح تلاش های صورت گرفته جهت ارتقاء و یکپارچه سازی برخی نرم افزارهای مورد استفاده در سازمان ، به بیان نکاتی در خصوص نحوه بررسی برنامه های عملیاتی مناطق مختلف ، انطباق برنامه ها با بودجه و شاخص های تاثیرگذار در تخصیص بودجه به مناطق پرداخت.
گفتنی است در خاتمه این نشست مدیرعامل سازمان به تشریح مصوبات مرتبط با هریک از محوریت های یاد شده در جلسه پرداخت و روسای بهداشت و درمان مناطق نیز تعیین سطح بندی خدمات در سازمان ، بهبود ارتباط سامانه ها و نرم افزارهای مختلف و بهروزرسانی دستورالعملهای جامع جهت مدیریت هزینه و درآمد را مورد بحث و بررسی قرار دادند.