این نشست با حضور مهندس علیرضا دانشی مدیر عامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب و جمعی از مدیران این شرکت و دکتر بهرام دهقان رئیس بهداشت و درمان صنعت نفت اهواز و جمعی از معاونین وی برگزار شد.
مهندس علیرضا دانشی مدیر عامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، ضمن تشکر از کادر درمان و پرسنل بهداشت و درمان صنعت نفت اهواز گفت : حقیقتا مجموعه بهداشت و درمان نفت طی دو سال اخیر مواجهه با کرونا خوش درخشیدند.
وی با تاکید بر اینکه فرصت طلایی خدمت به مردم را باید مغتنم بشماریم گفت : ما معتقدیم جایگاه بیمارستان بزرگ نفت اهواز بایستی جایگاه متعالی و در شان پرسنل صنعت نفت باشد تا دغدغه کارکنان صرفا کار ، تولید و اقتصاد کشور باشد و دغدغه ای در امور رفاهی و درمانی خود نداشته باشند.
وی توجه به سلامت روان کارکنان را مورد تاکید قرار داد و خواستار تقویت مراکز مشاوره و سلامت روان در صنعت نفت جنوب شد.
وی همچنین از پیگیری برای ایجاد بیمارستان سوانح سوختگی در صنعت نفت جنوب خبر داد.
در ابتدای این نشست دکتر بهرام دهقان ضمن خوشآمدگویی به مدیرعامل و مدیران شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب به تحولات کیفی عمده صورت گرفته در بهداشت و درمان صنعت نفت اهوازطی دو سال اخیر اشاره کرد و گفت: علی رغم شیوع بیماری کرونا و پیکهای متعدد آن ، توسعه زیر ساختها ، تامین تجهیزات بهروز و اصلاح فرآیندهای کاری در دستور کار قرار گرفت.
وی گفت : تعمیرات بخش جراحی زنان و اورژانس حاد در پیک کرونا و تعمیرات طبقه همکف ، بازسازی بخش زنان و زایمان و زایشگاه تنها بخشی از اقدامات این مجموعه در راستای بهبود زیر ساختهای درمانی بوده است.
وی از آغاز بازسازی کلینیک های تخصصی و بخش های اورژانس و ICU بیمارستان بزرگ نفت اهواز طی چند ماه آینده خبر داد.
رئیس بهداشت و درمان صنعت نفت اهواز با اشاره به حضور متخصصین مقیم در بیمارستان بزرگ نفت اهواز گفت : در چندین رشته تخصصی از جمله طب اورژانس ، زنان و زایمان ، بیهوشی، رادیولوژی و سونوگرافی ، قلب و جراحی پزشکان مقیم به صورت ۲۴ ساعته در بیمارستان حضور دارند. به علاوه در حال حاضر 3 نفر پزشک فوق تخصص آنکولوژی و ۴ نفر فوق تخصص قلب و عروق در بیمارستان مشغول به خدمت هستند.
وی با اشاره به انجام عمل پرایمری PCI در کمتر از یک ساعت از مراجعه بیمار به بیمارستان نفت در بخش آنژیوگرافی گفت : با انجام عمل آنژیوگرافی اولیه از بسیاری از مشکلات و نارساییهای قلبی پس از سکته قلبی پیشگیری می شود.
وی افزود : پیگیر ایجاد بخش سکته مغزی در بیمارستان نفت اهواز هستیم ، سالیانه ۷۰ مورد بیمار با علائم سکته ی مغزی به بیمارستان بزرگ نفت اهواز مراجعه میکنند و در صورت انجام اقدامات درمانی در زمان طلایی یک ساعت اول از شروع علائم و حداکثر تا ۴.۵ ساعت اول ، عوارض این بیماری بسیار کاهش خواهد یافت. مهمترین عامل در انجام این فرآیند درمانی ویژه کاهش زمان انتقال بیمار از زمان شروع علائم تا زمان تزریق داروی ترومبولیتیک در بیمارستان است.
دکتر دهقان با بیان اینکه یکی از اولویت های اصلی و مشترک بهداشت و درمان صنعت نفت و شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب بایستی استقرار سامانه اورژانس پیش بیمارستانی باشد گفت : بحران و اتفاقات در صنعت اجتناب ناپذیر است و حضور به موقع کادر درمان در حوادث صنعتی و اتفاقات مناطق عملیاتی بایستی از طریق ایجاد ساختار اورژانس پیش بیمارستانی ، تامین نیروی انسانی متخصص و مجرب و آمبولانسهای پیشرفته و امکانات بهروز فراهم گردد.
در ادامه دکتر سید محمدرضا موالیزاده مشاور مدیر عامل سازمان بهداشت و درمان در امور فرهنگی و مسئولیتهای اجتماعی بر تقویت سرمایه اجتماعی و معنوی در جهت ارتقاء شرایط فرهنگی در مناطق سازمان تاکید و افزود : عمل به مسئولیتهای اجتماعی در مناطق بهداشت و درمان صنعت نفت موجب کاهش میزان آسیب های اجتماعی در مناطق پیرامونی خواهد شد و بایستی پیوست فرهنگی در همهی پروژه های صنعتی اجرایی گردد.
در ادامه مدیران شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب ضمن بحث و بررسی در خصوص بازنگری مقررات بیماری های خاص، نحوه پرداخت هزینههای درمان غیر مستقیم، استقرار سامانه اورژانس پیش بیمارستانی در مناطق عملیاتی و شهرکهای مسکونی نفت ،امکان سنجی احداث همراهسرا در بیمارستان نفت جهت اسکان موقت همراهان، چالشهای مرتبط با اعزام بیماران به تهران، مسائل و مشکلات پارکینگ بیمارستان نفت اهواز ، خواستار تشکیل کارگروه های تخصصی جهت رفع مسائل و مشکلات حوزه بهداشت و درمان شدند.
در ادامه مدیر عامل و جمعی از مدیران شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب از بخش های ccu و جراحی قلب بیمارستان بزرگ نفت اهواز بازدید نموده و به بیماران و کادر درمان شاخه گل اهدا نمودند.