جمال فیاضی در گفت و گو با خبرنگار آوای دانشجو در اهواز، اظهار داشت: هفته پژوهش دانشجویی در این دانشگاه با اجرای ۵۶ برنامه و با برپایی نمایشگاه انجمنهای علمی دانشجویی که در آن از آخرین دستاوردهای پژوهشی خود رونمایی کردهاند، برگزار شد.
وی افزود: در این نمایشگاه که در ۳ روز و با حضور انجمنهای علمی دانشجویی و شرکتهایی مثل شرکت شیر پگاه خوزستان همراه بود، دانشجویان هر رشته در قالب غرفههای انجمنهای علمی به معرفی جدیدترین دستاوردهای خود پرداخته و با یکدیگر به رقابت پرداختند.
سرپرست دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان درباره جزئیات این برنامه ها گفت: ساخت دستگاه پایش انرژی دانشگاه، کوادکوپتر دوگانه سمپاش و فیلمبردار، معرفی گیاه باستانی نیل و روشهای تجاریسازی آن، تولید ماستهای رنگی، کیکهای بدون گلوتن و فرمولاسیون جدید محصولات غذایی، دستگاه سنجش ترکیبات تخممرغ و سلامت آن، نمایش شماتیک تقریب اقوام خوزستان در قالب غرفه در بخش توسعه روستایی و ….، بخشی از جدیدترین دستاوردهای دانشجویان در این هفته بود.
این استاد دانشگاه ادامه داد: بررسی وضعیت ایران از نظر شاخص عملکرد محیط زیست، مبانی و کاربرد کروماتوگرافی مایع در تجزیه مواد غذایی، استخراج روغن، تولید پنیر موزارلا به شیوه جدید، سرمایهگذاری بخش خصوصی در تولید و استانداردسازی گیاهان دارویی، معرفی روش آبیاری box water و اثر آلایندههای نوظهور نانو-میکرو پلاستیک بر محیط زیست، از دیگر فعالیت های دانشجویی در دانشگاه کشاورزی خوزستان بود.
فیاضی ادامه داد: کارگاه آموزش پروپوزالنویسی، کارگاه کارآفرینی، صفر تا صد راهاندازی کسب و کار دانشبنیان، کارگاه طراحی آزمایش و آنالیز دادهها در باغبانی و بررسی فرآیند خلاقیت و نوآوری در صنعت دامپروری، بخشی از دیگر کارگاههای برگزار شده در این هفته بود که در راستای توانمندسازی دانشجویان و افزایش ارتباط مؤثر آنها با صنعت و بازار کار برگزار شد
.
انتهای پیام