به گزارش آوای خوزستان در اهواز، جمال فیاضی در سومین رویداد«کشاورزی بهره ور و مدیریت بقایای گیاهی» با اشاره به امضای تفاهم نامه همکاری مشترک علمی و ترویجی دانشگاه با اداره کل محیط زیست خوزستان اظهار داشت: مدیریت بقایای گیاهی یک مقوله علمی و نیازمند داشتن رویکردهای علمی و فناوری و ترویجی است.
وی با اشاره به توانمندی علمی این دانشگاه در حوزه های علمی و ترویجی گفت: دانشگاه یکی از رویکردهای که دنبال می کند، کشاورز محور است و برای چالشهای مختلف آغوش خود را به روی کشاورزان باز کردیم.
رییس دانشگاه کشاورزی خوزستان با اشاره به اولویت ترویج و اقناع برای غلبه بر چالشهای مثل سوزاندن بقایای گیاهی گفت: کشاورزان باید نسبت به اثرات سو سوزاندن آگاهی یابند و اگر این اتفاق رخ داد، همراهی می کنند.
فیاضی افزود: حل معضل سوزاندن بقایا علمی است و آمادگی همکاری علمی همه جانبه با دستگاه های مختلف را داریم.
رئیس دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان گفت: آموزش و اقناع عمومی و توسعه فناوری های نوین رویکرد و راهکار دانشگاه برای حل معضل آتش زدن بقایای گیاهی در خوزستان است.
وی گفت: مراکز رشد و فناوری دانشگاه آمادگی دارد در حل این مسأله راه حل های نوین و فناورانه ارایه دهند.
در ادامه رویداد داود میرشکار مدیرکل سازمان محیط زیست با تشکر از اقدامات دانشگاه کشاورزی خوزستان در ایجاد نگاه و رویکرد علمی در حل مسایل زیست محیطی افزود: متاسفانه سوزاندن بقایا و پسماندهای گیاهی به معضلی عمومی تبدیل شده و در سراسر کشور با این پدیده مخرب روبرو هستیم.
وی گفت: توانمندی علمی خوزستان به شکل است که اگر همراهی همه باشد میتوانیم علاوه بر غلبه بر مشکلات استان، راهکاری نوین و فنآورانه به سایر استانها ارایه دهیم.
این مقام مسئول افزود: استان خوزستان از قطب های کشاورزی است و این علاوه بر یک فرصت مهم لازم است به همین میزان اهمیت و حساسیت در مقوله سوزاندن بقایا داشته باشیم که محیط زیست حفظ شود.
وی با تبریک هفته محیط زیست با شعار « سهم من در تداوم حیات» گفت: اصل۵۰ قانون اساسی یکی از اصول اساسی در حمایت از محیط زیست است و علاوه بر حمایت قانونی و حقوقی رویکرد ما، علمی و آموزشی است.
میرشکار گفت: در شیوه های اقناعی نیاز به نوآوری و بازبینی داریم که در اداره کل تلاش های زیادی در این زمینه شده است به طوری که کشاورز باید با پیامدهای منفی آتش زدن بقایا، آلودگیهای محیطی، بیمارهای تنفسی، نابودی خاک و گیاه آشنا شود.
وی ادامه داد: خوزستان تنها بخش بین النهرین است که هنوز دارای جنگلهای بین النهرینی است و متاسفانه در عراق و سایر کشورها تخریب شده است و این میراث در صورت آتش سوزی خسارت معنوی زیادی وارد میکند.
میرشکار تاکید کرد: ۹۹درصد آتش سوزی های جنگلها عمدی و توسط عوامل انسانی است که در کنار کار اقناعی، عوامل حقوقی و قانونی را نیز باید بکار بگیریم.
وی گفت: قوانین بازدارنده و برخورد کننده در مواجهه با کسانی که به آتش زدن بقایا اقدام میکنند لحاظ شده که برای همین منظور شعب ویژه رسیدگی به جرایم ضد زیست محیطی در استان تعبیه شده است.
انتهای پیام
دانشگاه کشاورزی خوزستان آمادگی حل مساله آتش زدن بقایا گیاهی را دارد
رئیس دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان گفت: آموزش و اقناع عمومی و توسعه فناوری های نوین رویکرد و راهکار دانشگاه برای حل معضل آتش زدن بقایای گیاهی در خوزستان است.
لینک کوتاه :
http://avaydaneshjo.ir/?p=2674
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
در راستای مسئولیتهای اجتماعی؛ آب رسانی شرکت نفت و گاز اروندان به روستاهای تشنه خرمشهر
در راستای مسئولیتهای اجتماعی؛
آب رسانی شرکت نفت و گاز اروندان به روستاهای تشنه خرمشهر
در اقدامی خداپسندانه و در راستای ایفای مسئولیتهای اجتماعی، شرکت نفت و گاز اروندان با احداث خط لوله آب از تصفیهخانه خود در غرب کارون به روستای سبعه، مشکل کمآبی هفت روستای غرب کارون را برطرف کرد.
تقدیر از خبرنگاران خوزستانی در شرکت نفت و گاز اروندان/خبرنگاران، ناظران رشد و توسعه صنعت نفت
همزمان با روز خبرنگار، از خبرنگاران به دلیل پوشش گسترده و دقیق دستاوردهای چشمگیر افزایش تولید و موفقیتهای شرکت نفت و گاز اروندان تقدیر شد.
19 مرداد 1403
شرکت نفت و گاز اروندان، پیشقراول خدمترسانی در ایام اربعین/استقرار قرارگاه پشتیبانی لُجستیکی در شلمچه، نمادی از عمل به مسئولیت اجتماعی اروندان
در اقدامی دیگر و در راستای ایفای مسئولیتهای اجتماعی، با دستور مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان، قرارگاه آماد پشتیبانی خودروی سنگین این شرکت به منظور خدمترسانی در ایام اربعین در پایانه مرزی شلمچه مستقر شد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.